Franciaország, Marseilles

Written on hétfő, január 14th, 2008 at 13:01 by Armand
Filed under Napról-napra.

2008. január 13. (vasárnap) – A festői ETÁP Hotel, MÁRSZELY, valamikor estefelé
(ájjá má’ le, hogy mikor! A franc se nézi az órát ennyi kilométer után):

Újra meggyőződhettünk róla, hogy a francia konyhaművészet egy olyan szájenszfiksön, amit valami jó fantáziájú író kitalált és elterjesztett.

3 fogásos menünk közül kiemelnénk a legfinomabbat, amit ‘savanyú hagyma’ néven illetnek. Konvoly sztékje rosszabbul nézett ki, mint a DooM-ban láncfűrésszel szétcsapott ellenség hátsó fertálya.

Fürdőszobánkkal alapvetően elégedettek voltunk eltekintve attól, hogy az egészet műanyagból fröccsöntötték.

Mit is tehetnénk hozzá a mai naphoz? Azt írja az újság, hogy Dzsudzsák kezd…

Dzsudzsak kezd…

(Ki a bánat az a Dzsudzsák? – Blogger)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.